Kommende arrangementer:

Kreative HænderKreative Hænder 2020

I weekenden den 14. – 15. november kan I møde mig på det alsidige marked for lokale kunsthåndværkere på Østerskovgård mellem Galten og Låsby. Læs mere her: https://www.oesterskovgaardevents.dk/kreative-haender/

 

 

Forholdsregler mht. Corona:

Opslag om Corona

Butikken er åben med de åbningstider der gælder i øjeblikket: Alle dage fra 10 – 18 undtagen om onsdagen. Der kan dog forekomme undtagelser! Ring derfor gerne og forhør dig – især hvis du kommer langvejs fra.

Der er ingen grund til at være nervøs for at komme ind. Jeg sørger naturligvis for at efterleve myndighedernes anbefalinger og er meget opmærksom på GOD HYGIEJNE og SIKKER FÆRDEN rundt omkring i butikken og keramikværkstedet. Jeg har disse sikkerhedsregler:

 

  • SPRIT DINE HÆNDER når du kommer ind og også gerne på vej ud.
  • Hold GOD AFSTAND både til en evt. anden kunde og til mig.
  • Der må være 4 kunder ad gangen indenfor med mindre I hører sammen som gruppe/familie.
  • Hvis der allerede er 4, så vent gerne udenfor. Du bliver ekspederet hurtigst muligt.
 

Februar 2020:

Formgivning af kande med skinne

Formgivning af kande

 

 

 

 

    

Foto: Bente Foged Madsen

I den seneste tid har jeg arbejdet en hel del med at udvikle nye idéer i hårdtbrændt lertøj, deriblandt kander uden hank og sjove vaser. Der er fyldt godt op med både krus og hængepotter (se de nye billeder på gallerierne) og efter mange år har jeg igen en flok af de klassiske rillede krus på hylden! Se her de allernyeste. Jeg synes de er blevet meget flotte i brændingen, og jeg er super stolt af dem.

Rillede krus

 

 

Krus og tallerkener

Hvis nogle af jer har set udstillingen “Pottemageri!” på Danmarks Keramikmuseum CLAY fra april 2019 – januar 2020 og er blevet nysgerrig efter at se mere af min keramik, så kom til Nørre Vissing! Her kan du gense den store unikke krukke og et stort udvalg af hårdtbrændte krus, tallerkener og meget mere i stil med dem, du har set på CLAY.

 

      

 

Hårdtbrændt krukke

       

 

 

Den store unika-krukke der var udstillet på CLAY kan nu også beundres (eller købes) i min egen butik igen.