Marts 2020:

Opdatering den 28/3 2020:Opslag om Corona

Jeg holder stadig butikken åben med de åbningstider der gælder i øjeblikket: Der er åbent alle dage fra 10 – 18 undtagen om onsdagen. Der kan dog forekomme undtagelser! Ring derfor gerne og forhør dig – især hvis du kommer langvejs fra.

Der er ingen grund til at være nervøs for at komme ind. Jeg sørger naturligvis for at efterleve myndighedernes anbefalinger og er meget opmærksom på GOD HYGIEJNE og SIKKER FÆRDEN rundt omkring i butikken og keramikværkstedet. Jeg har disse sikkerhedsregler:

  • SPRIT DINE HÆNDER når du kommer ind og også gerne på vej ud.
  • Hold GOD AFSTAND både til en evt. anden kunde og til mig.
  • Der må kun være 2 kunder ad gangen indenfor.
  • Hvis der allerede er 2, så vent gerne udenfor. Du bliver ekspederet hurtigst muligt.
  • Skulle du alligevel være utryg ved at komme ind, så ring på klokken. Så kommer jeg ud på græsplanen, viser keramik frem og ekspedere dig ude i den friske luft.

Jeg har ikke nogen webshop, men med min store og alsidige produktion af overvejende unika, ville det være en uoverskuelig opgave. Jeg kan dog sagtens sende billeder, hvis I har specielle ønsker og vil vælge hjemmefra. Bare ring og lav en aftale. Pga. coronakrisen vil jeg endda i øjeblikket gerne tilbyde fragtfri forsendelse ved et køb på over 1000,- kr.

 

Februar 2020:

Formgivning af kande med skinne

Formgivning af kande

 

 

 

 

    

Foto: Bente Foged Madsen

I den seneste tid har jeg arbejdet en hel del med at udvikle nye idéer i hårdtbrændt lertøj, deriblandt kander uden hank og sjove vaser. Der er fyldt godt op med både krus og hængepotter (se de nye billeder på gallerierne) og efter mange år har jeg igen en flok af de klassiske rillede krus på hylden!

 

 

Rillede hårdtbrændte krus

 

 

Udsalg:

Fra torsdag den 5. – søndag den 15. marts er der mulighed for at erhverve udvalgt keramik (mest større unikaværker) til halv pris. Kig forbi og se om der er noget der kunne friste!

 

  

POTTEMAGERI!-udstillingen på CLAY er slut

Krus og tallerkener

 

men lignenede tallerkener og krus kan fortsat ses og købes i min butik her i Nørre Vissing.

 

      

      

 

Hårdtbrændt krukke

       

 

 

Den store unika-krukke der var udstillet på CLAY kan nu også beundres (eller købes) i min egen butik igen.