Nye idéer:

Jeg elsker at “lege” med former og udforske redskabernes muligheder. Derigennem opstår (næsten helt af sig selv) nye værker. De følgende billeder, taget af fotografen Erik Balle Povlsen, viser nogle af mine seneste værker, som jeg selv er helt begejstret over.

Se gerne også farvestrålende lertøjsvaser og et par fade på siden ‘Om keramikken‘ og nogle flere vaser/krukker i billedmappen på siden ‘Gallerier’.

04_vase

 

 

02_krukke

 

 

Efter sommerferien 2021 har min vej imidlertid ført mig et helt nyt sted hen.
Jeg er begyndt at modellere rustikke, ovale fade, som både kan bruges som vægophæng eller til pynt/servering på bordet. Inspirationen dertil er som så ofte opstået undervejs i arbejdsprocessen. Jeg eksperimenterede med små træstykker, som jeg fandt i klitplantagerne under vores sommerferie i det nordjyske.
Du kan se flere af slagsen her

Også tapasfade og tapastallerkener – se dem her – er resultat af denne nye process, som jeg er meget optaget af og bestemt vil udvikle videre på i 2022.

 

 

 

 

 

 

 

I et stykke tid har jeg arbejdet en hel del med at udvikle sammenklemte, “skulpturelle” portionskander uden hank. Der er en herlig flok at vælge imellem i butikken.

Kande uden hank
Foto: Erik Balle Povlsen

 

Jeg er fortsat meget optaget af dette tema; se gerne flere og de nyeste skud på stammen her.