~~~~ Hånddrejet lertøj med sjæl og personlighed ~~~~  
 

At fremstille smukke og funktionelle brugsting som man kan glæde sig over i hverdagen har altid haft en høj prioritet for mig som keramiker.

Derfor arbejder jeg med mange forskellig serier med diverse tilbehør. Nogle af stellene er i tidens løb udgået (men de kan dog altid suppleres op på bestilling) og andre, nye, er kommet til.

I de sidste år har jeg især udviklet rigtig mange nye modeller af kopper og krus. Derudover fremstiller jeg også dejfade, pandekagefade, dørslag, osteklokker m.m.  og unika, som oftest er i hårdtbrændt lertøj, hvor der findes mange muligheder for at opnå spændende resultater.

Alt lertøjet er brændt til 1045º/1060º.  Hårdtbrændt lertøj er borax- og askeglaseret og reduktionsbrændt til 1150º.  Alt er fri for bly og cadmium og kan tåle opvaskemaskine og ovn.

På denne side kan du i billedmapperne se eksempler på min mangfoldige produktion. Der er konstant forandring i butikken, idet noget bliver solgt og nyt kommer til. Derfor er ikke alt på billederne nødvendigvis stadigvæk til salg på hylderne. Nogle ting kan dog efterbestilles, andre, unikke produkter kan give inspiration og et indtryk af mulighederne og af mit alsidige arbejde.

Følg disse links for at se billedmapperne:

 

Gertrud Berg, Skolegade 1, Nørre Vissing, 8660 Skanderborg, tlf. (+45) 22 76 43 53